Tisztelt Szülő/Gondviselő!

 

Tisztelettel tájékoztatom Önt, hogy az iskolai étkezési díj beszedése a 2022/23. tanév szeptember hónapjára vonatkozóan a szolgáltatást megelőzően, előzetes befizetéssel valósul meg.

 

A szeptember havi díjat 2022. augusztus 08-tól 2022. augusztus 26-ig tudják befizetni Sárbogárd Város Önkormányzatánál.

 

Hétfő, Szerda: 08.00-11.30. 12.30-15.30-ig

Kedd, Csütörtök: 08.00-11.30. 12.30-14.00-ig

Péntek: 08.00-12.00-ig

 

A szeptember havi térítési díj befizetésére azoknak is be kell jönni augusztusban, akik egyébként átutalásos fizetést választottak, illetve a gyermekvédelmi kedvezményben részesülőknek is be kell fáradniuk annak érdekében, hogy gyermekük az étkezést szeptember 1-jén megkezdhesse.

Az étkezés igénylésének feltétele, az étkezési igénylőlap kitöltése, melyet szükség esetén helyben minden érintett rendelkezésére bocsájtunk.

Amennyiben a szeptemberi térítési díj befizetése a fent megadott határidőre nem történik meg, illetve amennyiben kiegyenlítetlen térítési díj hátralékkal rendelkezik, úgy a gyermek az iskolai étkezést szeptember 1-től nem veheti igénybe. (Ez vonatkozik azokra a gyermekekre is, akik egyébként gyermekvédelmi kedvezménnyel rendelkeznek, ha térítési díj hátralékuk van, ők sem kezdhetik meg az étkezést)

 

Kérem a tisztelt szülőket/gondviselőket, hogy ez alkalommal minden kedvezményre való jogosultságot igazoló iratot hozzanak magukkal (gyermekvédelmi kedvezményeket, családi pótlékos igazolásokat, tartós beteg igazolásokat, SNI határozatokat).

Pótbefizetésre 2022. augusztus  29-én 08.00-15:00 óráig biztosítunk lehetőséget.

A diétás étkezést kizárólag szakorvosi igazolás alapján lehet igénybe venni, és csatolni kell az orvosi igazolás másolatát.

 

 

Kérem a Tisztelt Szülőt/Gondviselőt, hogy az étkezési térítési díj befizetési határidejét – a gyermek étkezésére tekintettel – betartani szíveskedjék!