Rendkívüli felvételi eljárás

2021. május 10 - 2021. augusztus 19.

 

 

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

 

Kezdetét vette a rendkívüli felvételi eljárás. Ennek keretében azok a tanulók is felvételt nyerhetnek valamely középfokú oktatási intézménybe, akiknek ez a normál felvételi eljárásban valamiért nem sikerült. A rendkívüli felvételi eljárásról tudni kell, hogy a tanulóknak egyénileg kell intézniük a jelentkezést, mert ilyenkor az már nem központilag történik. Fontos, hogy a tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt a felvételi vizsgájuk.

Iskolánkban a 2021/2022-es tanévre a fel nem vett tanulóknak is maradt még egy kis esély, lehetőségünk van a rendkívüli felvételi eljárás keretében még 13 tanuló felvételére a következő tagozatokra (csak ezekre és csak a meghatározott keretszám mértékéig!)

Tagozatkód

Rendkívüli eljárás keretében még felvehető létszám (fő)

0001 textiltermék-összeállító 1+2 év

2

0002 bőrtárgy-készítő 1+2 év

4

0003 szobafestő 1+2 év

4

0004 készségfejlesztő iskola

3

 

Akik szeretnék, hogy gyermekük a intézményünkben tanuljon tovább a táblázatban megjelölt tagozaton, azok a rendkívüli felvételi eljárás során 2021. május 10 - 2021. augusztus 19 között elektronikusan benyújthatják jelentkezésüket a mellékelt jelentkezési lapon az alábbi címre: igazgato@kossuth-sbogard.edu.hu

A jelentkezéskor kérjük a következőket vegyék figyelembe:

  • csak az adott tagozatra tudnak jelentkezni
  • jelentkezés feltétele: felvétel kizárólag a sajátos nevelési igényt megállapító szakértői bizottsági szakvélemény alapján.
  • az adott választható nyelv nem változtatható a későbbiek során
  • jelentkezési lapot (utolsó rész) ki kell töltetni.

jelentkezesi-lap.pdf

 

Sárbogárd, 2021. május 10.

Kéri Zoltánné

intézményvezető